30/8


hallådär :)
haha, jag tycker det känns som det är mycket senare än vad det är.. klockan e typ efter 22 bara, o jag tycker de känns som typ.. 23 lix. hm, haft den känslan hela dan.

har vart en kul dag ändå. föruutom den första lektionen (historia) FYYFAN, jag hatar henne. min lärare alltså, så jävla cp.. hon begär typ alllllt av oss. god, hur mkt som helst o vi som nyss börjat. typ tare luuuuugnt?!
de andra lektionerna va kul iaf, svenskan fick man typ gå iväg o läsa o göra vad man ville, o religionen va as kul! fick diskutera o massa. haha. sen gick jag hem, sket i idrotten, mådde inte såå bra heller.. så gick hem & tog de lugnt lix.

sen va mormor & ann-louise här, haha , trevligt.. mormor är inte här så ofta så alltid lika kul o träffa henne :) iih, haha fast hon va lite taskig.. vi snacka om lite saker & hahah.. tror inte hon tänker på mina känslor ibland, utan de hon tycker är bäst för mig utan att ens tänka på vad jag känner. haha sött ändå, :) men a.. hon är lite knasig ibland oxå ;D

sen hare bara vart tv & sånt mys. jag gillaré :)
o snart ska jag fixa mina naglar, haha.. nagellack o grejer ;D va länge sen så nu ska jag göra dem fina!

pussapå *

27/8


men hallådär lixom :)
ganska trevlig dag idag faktiskt.. började med att jag skulle gått upp & gå ut o gå, men de sket sig ganska rejält, haha jag somna om. hm, bad dessan! (fyfy) så får försöka göra det imorn istället.
började iaf halv ett idag, hade religion.. det var fan kul, haha .. vår lärare är ju bra så! inget o klaga på där inte, hehe o efter min enda lektion så slutade jag vid två. o då hade jag bestämt att träffa molly! det var ju ett tag sen nu så.
vi gick runt på stan o kollade först, sen så gick vi till café 018 och tog en fika :) så det var mkt trevligt!

sen när jag kom hem från stan så typ, softade jag. sen handla vi & sen har jag bara sett på tv. haha.

har tänkt på en sak oxå, jag är fan alltid så otrevlig mot min familj.. typ; kommer hem , är as trött .. och familjen får all skit. haha, speciellt min lillebror.. vet inte vare är men jag bara ORKAR INTE! ;/ sorry brorsan men tycker du är så jobbig.. :/ minns tiden när vi hade skitkul tillsammans, o kollade film typ varje kväll.. men nej, tror du är i den åldern då en syster inte klarar av sin lillebror. för han e så pain alltså. god, haha..
men känner mig samtidigt dum ibland.. men ändå så pallar jag inte.. som igår, ville han se film med mig. o jag rå dissade honom.. visserligen skulle jag hem till max senare då men.. ändå. aja.. de ändrar sig säkert.. när han blir mognare.. han är ju trots allt i sin omogna ålder. hoho

imorn börjar vi halv ett igen! tack för det :D haha
ska typ träffa jocke imorn oxå ;D trrrrrrrevligt alltså! får se vad vi hittar på, hihi. .

nu äre tv igen.
PUSS

26/8


pretty booring day.
började med att jag vakna, ca 10.. kollade på ett vänner avsnitt samtidigt som jag käka frulle. sen vare dags för städning av huset dåra, haha (mitt kära jobb här hemma) mm, de är så kul! (not). de tog nåra timmar, o efter det så städade jag storebrorsans rum oxå, men där tjänade jag 100 spänn till ;D asnice, inte gör jag de gratis heller, haha.. gick ioförsig ganska fort oxå, så va så jävla lätt förtjänta pengar! tack där bror.

sen har jag sett ännu mer vänner, typ gått ut en stund, handlat med pappa..
satt även & läste gamla dagböcker, haha.. blev typ jätteglad när jag läste, vissa sidor alltså. mådde så bra, de flesta handlade om niclas. i min senaste alltså, :) fick värsta minnena o grejer, så.. satt typ & skratta samtidigt som jag ville gråta lixom..  aja, det känns ändå helt okej. mår bättre nu.. men klart jag inte mår helt bra, han saknas i mitt liv så, hur ska jag kunna må helt bra lixom? de gör jag bara inte. men jag hoppas på bättre tider, :)

imorn äre då skola igen, typ palla? känner fan inte för det alltså. har ingen lust eller ork. fast har bara en lektion så, det tackar vi för!

nu äre dags & gå en runda med linis :)
tjingeling


image85




25/8

jag har blivit kär... i en låt! haha, fyfan så bra den är, kommer inte ihåg vilka som sjunger men den heter ; " in a rush " GALET BRA. ojoj.

snart kommer sandra :) signe kunde visst inte, lite synd där faktiskt, hade sett fram emot o träffa lillan :) menmen, de blir jag sandra & vixon ist. hihi, men de blir nice.

fan, är as trött idag. haha, la mig sent & vakna tidigt ;/ hm..
o jag ska lixom upp tidigt imorn oxå, bajs.. ska städa .. fan va tråkigt! menmen, måste ju göras så. hoho

käk snart, hungrar ihjäl ju! haha
puss&sånt

25/8


tjolahopp!
då var man hemma rå, egentligen borde jag kanske sova, men har ingen luuuust , än iaf.. :)

var precis med niclas :) så kul o träffa han igen! var ju mer än 2 veckor sen senast så..
vi var ju först på bio :) mys där, sen efter satt vi ute flera timmar o bara pratade :) det var faktiskt as trevligt, kändes bra lixom!

o nu imorn, (lr idag blir det) så träffar jag förmodligen signe & sandra :) i can't wait!



GONATT med er!

image84
jag & niclas :)
vi gillar hans min, haha visst? ;)



24/8


alltså, okej?
haha hade INGEN lektion idag, hm.. skulle börjat halv tre och haft en då, men vi skulle ha föreningsfoto ist, o väntan på det tog ju ehm, typ en timme ;/ så blev ingen lektion, haha.. de enda vi gjorde i skolan var att ta kort.. värt? svar; nej! haha, men skönt ändå!

har precis kommit hem nu, haha så sjukt varmt det är uute eller? omg, VARFÖR ska jävla cp sommarn komma NU när vi börjar i skolan & inte kan va ute o soola ;/ så jävla typiskt, jag visste att de skulle bli såhär ;/ säger bara; suuuck!
menmen, ska ändå inte klaga :) hihi

ikväll ska nog vi på resturang, o kanske spela minigolf efter.. sen skulle typ jag & niclas bio.. men får se hure blir :) vi skulle iaf ses idag, hihi, spännande, inte träffat han på snart tre veckor ju! så, ska bli kul :$

sen imorn får jag träffa sandra & signe igen :D fan va kul! saknar dom alltså, ihh, träffade ioförsig sandra i veckan, hon käkar på vår skola så de är niiiice! men signe saknar jag himla mycket :) ska bli as kul o träffa lillplutten igen! hon är ju så söt :)
fast vickan hade match på dagen, så dom kommer till mig först så drar väl vi till vickan på kvällen lr nåt (a) hiih.

näe, nu äre dags för tv lr nåt sånt trevligt.
tjingeling!


(psst, önska mig lycka till ikv)


23/8

Antingen eller?

Fredag eller Lördag
Flygplan eller Bil
Killar eller Tjejer
Godis eller Chips
Sex and the city eller Vänner
Kärlek eller Sex
Tåg eller Buss
Hemma eller Borta
Shoppingresa eller Charter
Skola eller Jobb
Sommarlov eller Jullov
Solarium eller Brun utan sol
Storstan eller Landet
Filip och Fredrik eller Pyjamaskillarna
Svenska eller Amerikanska idol
Madelene eller Viktoria
Krogjobb eller Polis
Hund eller Katt

23/8



haha, jag GILLAR'T ;D

23/8


skön dag idag :)
började halv 1, och slutade 2. haha, känns så jävla ovärt ändå.
fast det var ändå kul, hade religion, som verkar va nice. läste det i 9an typ, & då vare inte så svårt. så får se hur det blir nu. Har samma lärare i år igen som jag haft tre år nu. (i andra ämnen dåra) haha. men han är bra :) så. inget att klaga på.
efter skolan så drog jag hem direkt, kollade på smallville! gillaré som fan alltså, brukade inte kolla på det förut men nu ser jag de varje dag :) sen så har jag bara tagit de lugnt, inte gjort så mycket .. hoppas på att jag&Lina kan gå vår lilla runda ikväll, känner att jag vill det. men kan inte hon får jag göra de själv.

imorn äre en ännu mer ovärd dag, börjar HALV 3 .. lixom, fan hela dan är borta då ju? haha. men vet inte när jag slutar än, är iaf Samhäll C, med ny lärare & grejer. får vi se vad jag tycker om det.. spännande!
ska oxå ta kort för våran NYA förening i skolan, haha "Silvär" heter den :) men kommer inte helt ihåg vad de stod för :$ sorry. haha
sen på kvällen ska jag antagligen träffa niclas, om det inte kommer nåt i vägen, men jag hoppas jag får träffa honom :) har ju inte ens sett killen sen det tog slut.

menmen, dags & göra nåt vettigt.
kör lugnt, tuuuuuut!

22/8

men hallådär :)

haha, fan va jag mår BRA idag :D vet inte vad det är, men mår bara as bra.. som jag inte gjort på läänge alltså ;/ hm. så det är fan underbart!

skön dag idag btw, haha började kl 10.. hade svenska, sen va min dag slut ;D haha.. käkade lite o så, men kunde inte åka hem för vi skulle ha fotografering kl 14. ;P sååå, jag o max drog ner på stan en sväng, haha han skulle in på banken :) sen efter de drog vi till skolan o vänta på att klockan skulle bli två, haha.
fyfan, kortet tror jag INTE blev bra alltså. blääääääää.. kändes sämst, o jag kände mig typ asful ;/ hm. hoppas de blev bra alltsåå!
 efter det så skulle jag träffa markus :D asnice, vi drog på stan o typ checka läget, sen kom hans kompis nico, som jag aldrig snackat med förr, men han var trevlig :) träffade även hans andra kompis Omar? som han hette tror jag, haha. han verkade snäll han med, men snacka inte så mycket med han, för jag skulle dra hem när han kom typ.
men , det var en soft dag. kul o träffa markus igen lix :) <3

när jag kom hem så drog jag & morsan o handla, haha jag har typ aldrig vart hungrigare, ville ha allting jag sååg :D gjorde iaf en ASGOD sallad när vi kom hem, muums! vill typ ha mer, haha..
men jag o Lina ska ut o gå en sväng nu så :)

VI HÖRES ;D

20/8

blä, mår inge bra typ ;/ känner mig as seg & ont i huvet o sånt där skit. tove, du har inte smittat mig va? haha
lillstackarn har värsta febern o grejjer lix ;/ kryapådigälskling. :)
o jag är ensam hemma typ, måste fixa mat. FAN VA TRÅKIGT. haha, jag har varken lust eller ork för det. hm kalla mig lat, men de är fan jobbigt alltså. (a)

o jag ska träffa max ikväll oxå, fan va länge sen de va nurå, känns det som. hihi, cirkus 2-3 veckor va? saknar min bästa vän :) så skönt att ha en bästa vän som är kille, man behöver det lixom. för o snacka med om just killar o allt sånt, haha. visserligen har jag & max varit till&från typ, asså, de har vart lite konstigt ibland o vi har inte setts på länge osv, men han kommer ändå alltid vara min bästa killkompis, de har han vart sedan jag vet inte när, :) 6års? haha, okej inte då, men vi lärde känna varann då och har varit vänner sedan dess.. bästa vänner blev vi nog i 7an :) så, 6 år ungefär då. hihi & även om jag kan tycka han är dum o sånt ibland så, älskar jag honom ändå. :)

haha, nu tänkte jag se på tv :)
eller göra iordning min mat .. SUCK

pusspåer

image83
& här har vi honom, min bästa vän :)



20/8

free music

20/8


Gröna linjen, Stockholm

Tre tjejer ~16 sitter och pratar.
Tjej 1: Jag tror att jag håller på att få tinnitus?
Tjej 2: Ja, jag hör det.
Tjej 1: Va?
Tjej 2: Ja, det hörs ända hit.
Tjej 1: VA? Är det sant?
Tjej 3 lutar sig närmare och lyssnar.
Tjej 3: Det är verkligen sjukt men det hörs ju ut genom dina öron.
Tjej 1: ALLTSÅ DET HÄR ÄR HELT SJUKT!!


& så tar vi o SKRATTAR :D
HAHAHAH!


20/8

jahaja, då har man klarat första dagen i skolan då, haha jobbig den var då? nej.
samlades kl 09.00 i aulan för snack.. sen vare bara in i klassrummet & få info o sånt där, sen var de klart lix. var där en timme. haha men det var kul o se alla igen! känns som man är på G för nya tag! :) o äntligen få göra saker igen, hemma mår jag ändå inte så bra med tanke på allt som hänt!

är as trött idag oxå, haha .. kunde knappt sova igår ;/ låg o tänkte på en massa fina minnen med niclas. bläääää, this is killing me, seriously!
men de va inte bara det, va ju inför skolan o allt oxå. haha, kändes som en sån där sömn då man vet att man sover fast ändå inte. as mysko, kändes som jag inte fått nån sömn alls inatt lix, var sjukt trött när jag vakna, haha där runt halv 8. blä, men jag har så jävla bra schema så, har typ sovmorron varje dag ;D börjar ca halv 1! & det tackar vi för. haha Amalia har kommit tbax till klassen oxå :) riktigt kul! hihi, saknat henne ju! så de här året känns as nice, kommer bli så bra! hoppas jag :) om allt går som jag vill. får jag niclas tillbaka så är allt perfekt, han är det enda som saknas i mitt liv nu.. :/

nee vet ni vad,
nu äre dags för tvn :D massa bra program nu som jag ska checka! yey.

haree braao alla!
se ya

19/8

hallilåja :)
skön dag idag alltså. bara tagit de lugna typ.. vaknade klockan 1, haha av en cp dröm ;D MOHAHAHHA. fett kul ju, & aa.. han va med igen. haha, går inte en dag utan att jag drömmer om honom. hm..
sen iaf så åkte jag & pappa till gränby & sen b&w, som jag fortf kallar det :) handla o sånt där trevligt.. haha jag gillaré :] men mest gillar jag att åka bil, så jävla skööööönt.. och avkopplande lix, mmh i love.
sen drog jag ut en stund med lina, bara snacka och kopplade av i lekparken. mys där :) ahha. lyssnade på varandras ipodar, hha hitta massa bra musik som jag fixat nu (a) yey. tack där lina ;)

sen nu på kvällen har jag & mamma sett tv, oh.. bachelor, så jävla bra ;p haha, sista avsnittet idag. asbra. men tkr han tog fel brud, menmen.. hon va väl okej ändå :) mognare än den andra kanske, jag vet inte!

o nyss var jag & min bror på gränby. (andra gången för min del) haha, han skulle köpa juice, kände sig lite små krasslig. haha
själv köpte jag lite naturgodis. MUMS! så nu ska jag väl se vänner & käka mitt godis.

haha, igår btw.. roligt, det var ferre hos oss.. haha, kom vänner till mamma & pappa :) va typ som kräftskiva. det var Micke & hans son Gustav, Carina&Anders + deras son emil, Ullis & Micke + min kusin joshua(ullis son) & Mickes dotter Therese, sen vare Andrew oxå. var det alla? haha tror de. jag va inte hemma så länge dock, käka bara lite snabbt sen drog jag till min kusse & hennes päron hade oxå gäster :) haha, fick en god kaka vickan gjort &så titta vi på film. det var väl de som hände igår typ.. haha

aja..  imorn bär de av till skolan, kul o trääffa alla igen :D saknat alla som fan! hihi


image82

17/8


jahaja, här sitter man & inte har nåt att göra.. hm, tove skulle ringa mig.. men det har hon inte gjort än.
o jag har sån jäävla lust att gå ut, men vet inte om jag vill göra det ensam.

jag vill även hyra film med min bror, haha vi ska typ det. men vet inte när.. sugen på nån bra film lix. :)
haha, jag & lillebrorsan såg film inatt.. det va ju trevligt.. haha han skulle sova uppe hos mig för den där JÄVLA äckliga spindeln va i hans rum, fyyfan. vi har haft minst 5 st på bara några veckor hos oss.. VAR FAN KOMMER DOM IFRÅN? asså okej om det hade vart en liten spindel.. men nu snackar vi STORA! läskigt som fan. uuhhh
fast sen där runt 02.30 så började jag nästan somna till så, jag sa åt brorsan att dra ner till sig ;P haha. för vi tog bort spindeln o sådär :)

sen vakna jag idag typ.. halv 12. drömde om niclas som vanligt.. drömmer om han typ jämt nu för tiden. :( hans mamma var med i drömmen oxå.. haha, plus typ. att han hade två systrar ;S som han inte har. han har en, och ingen av dem var hon. hahah.. hm, sen vare massa annat folk med. va helt cp.
menmen.. ska träffa honom nästa vecka :$ hoppas det går bra då :)

aja, ska dra nu.
take care :))

16/8

och helt plötsligt så blev jag lite gladare :D
det var på tiden. hihi

15/8


nu sitter jag här & har lite småtråk.
lyssnar på muuusik, vilken jävla tur att det finns alltså, vad vore man utan musik? seriously? haha. :) mmh i löövh

måste berätta dagen igår,
var med min käära ksuin på dagen, vi typ solade, spelade yatzy, haha (hm konstigt? noway, alltid yatzy för oss) sen efter en solning på ca 2 timmar så käka vi med hela hennes family. det bjöds på kyckling med potatissallad. yaammie. haha
sen drog jag hem för att duscha, vi skulle nämligen spela minigolf med min far, bror & hans kompis. haha, fast de började med att vi käka. middag här då, as gött.. på Alexander. jag & vickan delade på en pizza, sen tog vi efterrätt på det. mums. haha
sen drog vi vidare till minigolfen. askul, spelade nån bana som jag inte kört förr.. "europabanan" lr varen hette? haha.
det gick dock ganska sämst för mig. buuuu.. & min bror vann..
haha visserligen kanske jag inte satsade väärsta, (hm tror ni mig?) hha. men aja, kul vare ju iaf! så det ska vi göra om sen, men med båda våras familjer :) iihh. melike.
sen när vi spelat klart så drog jag & vickan hem till henne, & spelade kort med hennes mamma. haha, förlorade även där.. iaf första spelet. haha sen blev det film, o sen la vi oss :)

vaknade idag typ 10, jag hade ju bästa drömmen ;/ som jag typ redan berätttat om.
men a då gick vi upp & gjorde iordning frulle, och gick sedan o kollade klart på filmen vi inte hann
se klart på kvällen, (va ju trötta så)
sen drog jag hem .. & har fan inte gjort ett skit idag. fyfan, sämst.. eller, jag va fan duktig o STÄDADE mitt rum :D
yey .. bra där dessan.

men nu måste jag nog ringa malin eller nåt.
hon åker till USA imorn :( bläääääääääääää.

aja, puss&puss

15/8

gå in på dina bilder och ta fram första mappen vad visar första bilden?
en bild jag inte tänker visa , hahah

gå in på msn, vem är den längst ner på din online kontaktlista?
Ronny heter han.

gå in på din musik, vad är det senaste du spelat?
Akon

gå in på sök på datorn och sök efter bilder, på den bokstav ditt namn börjar på, vad är det första får du fram?
image80

vad är den 17;de bokstaven på tangentbordet från vänster?
nej, mitten

gå in på dina favoriter, vad är din tredje?
ingen

vad är det närmaste höger om din dator?
Högtalare

och vad är närmaste vänster?
Högtalare

vad sitter du på när du skriver detta?
jadu, tänk lite

vem skrev du senast 'hej' till på msn?
Vickan

vad har du för bakrundsbild på din dator?
image81

vad heter du på msn just NU?
dessan

vem och vad tycker du om den 7;de personen inne på msn?
sophie, snäll :)

vem tycker du mest om som är inne på msn just NU?
Lina

hur många ikoner har du på ditt skrivbord?
ganska så många.

vilken dag är det när du skriver detta?
Onsdag

hur mycket är klockan när du skriver detta?
18.55

15/8


FAN!
idag skulle det ha varit 15 månader, :( men det är det inte.. det blev 14 månader, 3 veckor & en dag. bajsbajsbaaaaajs
jag hatar det här. JAG HATAR DET!
jag som älskade mitt liv, jag älskade det i ett år, två månader, 3 veckor och en dag. sen.. tappade jag allt. finns inget jag hellre vill ha än niclas nordling, jag vill ha dig tillbaka .. min fina :/ åh. vad ska jag göra för att få dig att komma tillbaka till mig? finns inget annat än att vänta. den jobbiga väntan, som kanske inte ens lönar sig.. suck på allt.

jag drömde en så fin dröm inatt. . det blev du&jag igen. . FATTAR du hur LYCKLIG jag blev eller? åh, ville inte vakna. det är så mitt liv ska vara. . du är den jag vill leva med. skiter i vad alla andra säger, jag älskar dig & jag kommer inte sluta göra de. hur mycket jag än vill. ( just nu iaf )
för även om jag hittar en ny, som kommer jag alltid älska den näst mest, för jag kan inte älska någon annan lika mycket som jag älskar dig. det går ju inte. du är min första & enda kärlek i mitt liv. jag har trott att jag varit kär förut.. men NEJ, såfanheller. . jag vet nu att jag inte har det. o jag trodde inte att jag skulle finna kärleken i mitt liv. men jag gjorde det. synd bara att jag inte fick behålla det. men jag kommer alltid ha ett litet hopp, om dig och mig. det har ju bara gått en vecka & 2 dagar.

älskling, jag väntar. . jag gör de.
för du är det enda jag vill ha!


hm, & de som läser min blogg. lessen att jag tjatar om det här, men finns inget annat sätt för mig än att få skriva ur mig sakerna jag känner,det gör det LITE lättare. så det är bara därför.

13/8


idag har vart en slapp dag. skönt ändå, fast tråkigt i vissa stunder..
på dagen var jag bara hemma iaf, såg film o sånt mys.
sen efter middagen drog jag & min bror iväg med bilen o bara ååkte. as skönt!  ÄLSKAR att åka bil. hihi, o vi pratade massa oxå, så det var bra. han förstår mig.. och det kändes skönt o få prata med en kille om de här oxå. allt som hänt. så tack brorsan, <3
sen när jag kom hem drog jag ut med sonya :) ihhh, saknat dig din sötunge! var as trevligt o träffa dig & få prata..
hoppas allt kommer gå bra gumman, jag håller tummarna!

nä, nu ska jag se film.
& saknar niclas gör jag ju som vanligt. :/
hoppas han har det bra iaf. som inte jag har.. <3

13/8

seriöst, låt mig sluta lida.
jag orkar inte.



          
jag saknar dig bara
mer & mer..  <3

13/8

HAHAHAHHAHA, seriöst, så jävla bra ;D


H&M, Uppsala

Det är kö till kassan, väldigt lång kö. En tjej ~15 frågar expediten om hon kan lägga undan kläder och hämta dem senare.
Expediten: Javisst, tills idag eller imorgon?
Tjejen: Ja, jag vet inte?.
Expediten (stressad eftersom de som står bakom tjejen i kön får vänta): Då lägger jag dem till imorgon så kan du tänka på saken. I vilket namn ska jag lägga dem i?
Tjejen blir tyst och ser frågande ut.
Tjejen: Får jag lägga dem i vilket namn som helst?
Expediten: Ehh? Jaa.
Tjejen: Okej, då tar jag? (tystnad) Mariah Carey!!!
Expediten (förstår att tjejen inte har koll, och försöker vara snäll trots att hon är stressad): Då lägger jag undan dem under namnet Maria.
Tjejen: Jaha?


Spårvagnen vid Valand, Göteborg

Tjej 1 ~25: Om man bara någon gång skulle ta med en helt främmande kille hem och ha sex mitt på dagen.
Tjej 2 ~25: Ja, det skulle vara häftigt!
Kille ~22 (från sätet bakom): Hej! Markus.


Djurgårdsfärjan, Stockholm

En flicka ~4 står hand i hand med vad som verkar vara hennes styvfar ~30.
Flickan: Varför kan inte mamma lämna mig på dagis?
Mannen börjar svara något svävande.
Flickan (avbryter): Nej just det, hon HAR ju jobb?


 

Kungsgatan, Göteborg

Fyra killar ~16, sitter på en bänk då en välklädd kille ~25, i trenchcoat och kavaj går förbi.
Killen på bänken (kaxigt): Du braten, kan jag låna dig en stund.
Killen i trenchcoat tvärvänder och går tillbaka. Killen på bänken skrattar nervöst och tittar på sina kompisar.
Killen (neutralt): Jaha, vad är det som är bratigt med mig då?
Killen på bänken (nervöst): Öh, asså, du bara går där med din dyra kavaj och rock? typ.
Tittar på sina polare som har ryggat tillbaks och lämnar honom ensam i diskussionen.
Killen: Så jag är brat för att du tycker att mina kläder är för dyra?
Killen på bänken (skrattar nervöst): Öhh, ah? precis.
Killen (neutralt med spänd blick): Jag har köpt både rocken och kavajen på H&M, och skorna på rea för 175 spänn. Vilket innebär att din Billabong-tröja, märkeshatt från Diesel och designat söndriga jeans kostar dubbelt så mycket som mina kläder.
Killen på bänken (tänker efter): Jaha? ok.
Tittar på sina polare igen som alla har slagit ner sina blickar i gatan.
Killen på bänken: Men ditt hår då, du har ju för fan backslick!
Killen (fortfarande neutral): Jag var tvungen att klippa mig för att få ett jobb. Hellre det än att se ut som dig på huvudet och göra karriär på Burger King.
Killen på bänken (med bekymrad min): Öööh, vafan?
Killen böjer sig ner och tar tag i killens axel och tittar honom i ögonen.
Killen (neutralt): Då kanske vi har lärt oss något idag.
Han vänder sig om och går men vrider efter några meter på huvudet.
Killen: Jävla brat.


Excet, Göteborg

Kille ~25, cirka 2 meter lång, står med en kompis framför den fullsmockade bardisken och väntar på sin beställning. Plötsligt tränger sig en kortväxt kille in bredvid dem.
Kille ~25: Sluta trängas är du snäll.
Kortväxt kille (med bestämd ton): Du! En sådan skjorta som du har på dig, hade jag för ett halvår sen.
Kille ~25: Du! Så lång som du är, var jag när jag var tolv. (ÄGD)


Utanför Gina Tricot, Växjö

En kille ~18 med mycket häng går förbi två damer ~60 som sitter på en bänk.
Dam 1: Förfärligt hur de visar underkläderna sådär!
Dam 2: Ja, det är fruktansvärt!
Båda damerna tittar efter killen.
Dam 1: Fast det vore ju inte helt fel att lägga vantarna på den där stjärten!
Dam 2: Nej, det vore verkligen inte fel!


ICA Norahallen, Nora

Tant ~70 går fram till tjej ~18 som jobbar i affären.
Tanten: Du, jag skulle vilja köpa sådana här kakor.
Tjejen: Kakor?
Tjejen visar tanten kakavdelningen.
Tanten: Men, alltså, jag har letat här. De brukar vara i glansiga påsar.
Tjejen: Äh, jaha? Har du köpt sådana förut?
Tanten: Ja, det har jag gjort. (Tystnad) Jag ska ge dem till mina barnbarn. Du vet kakor? Med starka kryddor på!
Tjejen: Kryddor?
Tanten: Ja, de brukar oftast vara salta och i någon smak!
Tjejen: Jag tror inte att vi har dem, men jag ska kolla med min chef.
Tjejen går iväg för att fråga en kollega, men när hon kommer tillbaka så står tanten redan i kassan.
Tanten (viftar med en påse lättsaltade chips): Jag hittade dem! Det är rätt!


 

Mcdonalds, Hötorget

Pojke ~5, sitter i sällskap med tjej ~20.
Pojken: Har du någon snopp?
Tjejen: Nee? Tjejer har ju ingen snopp vet du väl?!
Pojken: Jo, men min mamma har en jättestor snopp i garderoben!


 

 


13/8

1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången imorse?
hm, jag tror jag mååste duscha idag! :o

2. Hur mycket kontanter har du på dig?
inga just nu.

3. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
Hanna Järbel ;P

4. Vilken är din favorit-ringsignal på din mobil?
typ.. fan jag vet inte.

5. Vad har du på dig på överkroppen just nu?
bh & t-shirt

6. Vad är det för märke på skorna du har på dig?
har inga skor nu ? haha

7. Ett ljust eller mörkt rum?
både &. beroende på vad jag känner för

8. Vad gjorde du vid midnatt?
såg på en film

9. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?
ofta jag tänker skriva de :D

10. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
i sthlm.

11. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Lina tror jag :)

12. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
Amy

13. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna? 
noooooone

14. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
ett antal..

15. Vilken ålder har varit bäst hittills?
17-18 ! helt klart.

16. Din värsta fiende?
hemligt.

17. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
Kate Moss

18. Vad var det senaste du sa till någon?
typ gonatt :)

19. En miljon dollar eller förmågan att flyga?
miljon dollar.

20. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
jaa :/

21. Senaste låten du lyssnade på?
Michael Bubblé - everything

13/8






finns så mycke saker jag ångrar. om jag ändå bara kunde ändra på det.. om du kunde sagt nåt först o främst.

fan, VAD SKA JAG GÖRA? jag blir galen

13/8


i think this is the hardest time in my life.
can't somebody make me disappear? please



 

image43
I do anything, just to hold you in my arms..

 

fanvadjag
saknardig!
TAMIG
TILLBAKA!




12/8


Trött man är idag eeeeller.. haha, jag & Linis va uppe ganska länge inatt så, vi får väl skylla oss själva lite. hm..
lag oss väl efter 4 tyyp, hahah men även fast vi sa att vi skulle sova kom vi bara på mer saker att prata om:) haha, var länge sen vi sussa över. så det var mkt trevligt :) alltid lika kul & va med dig vännen!

sedan när vi vaknade typ runt halv 12 drog vi upp & käka frulllee.. sen skulle vi ner på stan, lina skulle träffa nåra från hennes gamla klass o fika medan jag skulle träffa rosanna :D det var as nice. sjuuuuuuukt länge sen vi sågs, omg. typ nåt år ? haha.. galet ju, men det var verkligen kul o träffa henne igen :) vi käka på cupido oxå, haha (konstigt va? ;) alla som känner mig vet att jag älskar det) hahaha. sen gick vi runt lite bah, snacka jävla massa.. hon köpte ett par as snygga skor oxå :) ska med köpa de sen, men de får bli i sthlm. ska dit nu snart i veckan med tilde :) iihh.

nä, nu ska jag till tove & ha filmmys .

pusshej.

i miss you. . i really do.
and you know, i will always love you.

11/8


fan, idag känns allt sämre igen. det går verkligen upp & ner heeeela tiden.. fyfan. ta mig ur den här skiten? jag vet inte om jag orkar mer :(
drömde en så bra dröm inatt.. att det var vi igen ;/ gjorde de i förrgår oxå. fan, va jag saknar dig .. det går inte att beskriva med ord.
det var samma igår, jag var på bio med min kusin :) det var SKITKUL, haha för filmen ägde så hårt, (rush hour 3) o jag satt verkligen o tänkte på hur kul du skulle tyckt den va.. o att jag saknar våra fina stunder när vi fick våra skratt attacker . m.m, för du va ju verkligen min själsfrände.. hade lika humor o allting .. vart tog min bästa vän vägen? :/ känns verkligen som jag förlorat min bästa vän. inte bara pojkvän lixom. saknar allt med dig. allt!

varje dag sitter jag o tänker & bara önskar att du ska ta mig tillbaka, jag älskar dig så jävla mycket fortfarande o jag vet inte hur lång tid det kommer ta tills jag slutar, om jag ens kommer det? fan.
vad ska jag göra? vi har inte hörts av sen det tog slut, vilket kan vara bra. men det är så jävla jobbigt för mig. jag vill bara prata med dig :( vara nära dig. åh, det har inte ens gått en vecka lixom. .

a jag vet inte alls hur detta ska gå,
jag vet bara att du är den enda för mig,
& att jag älskar dig mer än allting. föralltid

TA MIG TILLBAX :( <3

9/8


nu sitter jag här, o tänker mest.
fan, att det kan vara så tomt?! VAR ÄR MIN ÄLSKLING :(
alltså, känns så konstigt allt. jag vill ju så gäärna vara med honom. bara veta vad han gör.. vad han tänker på.
men jag har lovat mig själv, att inte höra av mig. nepp, jag ska stå emot. men jag vill ju så gärna. tycker inte han det känns konstigt? jag vet ju lixom inte, vet ingenting. det stör mig så jävla mycket.
men jag undrar hur lång tid det kommer ta innan vi hörs av, jag ska iaf inte börja. det ska han, han måste få den tid han behöver. . o behöver han flera veckor så.. varsågod. jag väntar. väntar så länge som du vill.. men a, de beror ju ioförsig på, kommer kanske inte orka till slut. men, än så länge.

idag var jag på stan & träffade malin, hanna järbel, max, daniel & robin. vi fikade :) mysmys, haha. de fick mig på bra humör. snackade massa roliga minnen typ. haha, o jag behövde inte alls tänka på att jag var lessen. tack hörrni.
berättade för max iaf, han va söt :$ brydde sig o så. iihh. men orkade inte berätta för de andra , malin vet. men inte resten av dem. . skulle bara bli jobbigt o dra upp de, plus att alla skulle bli på dåligt humör lr så. satt de va bra att jag inte gjorde de.
efter fikat satt vi o snacka i ca 2 timmar kanske, sen drog vi hemmåt. sen dess har jag typ inte gjort så mycket, suttit här en stund, vart ute oxå :) de va sköööönt. ringde min kära vän LINA oxå :) iih, älskar att prata med henne, hon är så bäst. tack <3 du är ett enormt stöd.

o nu väntar jag på att tilde ska ringa :) ska nog ut med henne en stund, känner att jag behöver göra nåt.

hare så bra alla.




jag saknar dig så det inte finns ord.
men.. jag ska klara det, jag ska!
image77
kaninteslutaälskadig

9/8


hm, nu var det 3 dagar sen det tog slut. fattar det inte riktigt än.. lixom, VARFÖR?
jag som var så lycklig med dig, visst, allt var inte perfekt .. men du var & är min första kärlek. kommer bli så sjukt jobbigt att komma över dig. jag vill inte :( men jag ska försöka, är det såhär du vill ha det så kan jag inte göra så mycket mer än att försöka gå vidare. försöka glömma. hur svåårt de än är.
 
de här dagarna har varit så jävla pain.. jag trodde inte att JAG kunde vara så olycklig. o jag trodde definitivt inte att det skulle ta slut. det kändes som det skulle vara du&jag föralltid. det bara kändes så.. men, vem vet vad som händer i framtiden!?
jag har inte slutat hoppats än heller. jag menar, de har gått tre dagar.. jag hoppas du ska fatta att du gjort fel & ångra dig. jag hoppas så innerligt. snälla :/
hursomhelst, blir det inte så, så går jag vidare och jag har vänner och familj som stöttar mig till 100%. TACK <3 ni betyder så jävla mycke.

fan, jag vet typ inte vad jag ska göra.. allt är så himla tomt. det var du som fyllde ut mitt tomrum. fan, vad hände? är fortfarande chockad.. kommer fan inte glömma den där dagen. den va konstig, du gav mig dubbla budskap, så jag.. är förvirrad fortfarande. speciellt kramen du gav mig, vad var det lixom? & de där efter.. :/ fan.

jag kommer iaf aldrig aldrig sluta älska dig, du var den enda, & på något sätt kommer du alltid vara det. du är speciell. kärlek vid första ögonkastet .. de var det det var :)
plus att vi var tillsammans i 14, skulle blivit 15 månader. man slänger inte iväg en sån tid, som de faktiskt känns som du gjorde nu. så därför hoppas jag att du ska inse vad du går miste om .

skönt att få skriva av sig lite.
jag ska klara de här, JAG SKA. jag måste försöka.

jag älskar dig niclas nordling, det gör jag verkligen.
tiden med dig var den bästa & tror inte det kan bli bättre. <3

5/8

jag förstår ingenting. visserligen kanske jag inte ska uttala mig så mycket, vet inte allt ään,
men ändå. typ töntigaste grejen.. fan, att du orkar? :( gillar du att plåååga mig eller? eller ger du igen på mig lr nåt?
a jag förstår inte.
om de va meningen att göra mig totalt nere, så GRATTIS du har lyckats. du lyckades göra mig svag & lessen.
hoppas du mår riktigt bra nu

4/8


4/8

fan, allt känns bara skit..
vet fan inte vad som händer, seriöst? äre inte lite nördigt.. visst kan man bli lite sur för stunden, jag var det med, men snälla, get over it? .. jag är lessen, jag är de verkligen, förlåt! visste inte att de skulle bli såhär, pga det, en sån liten grej.. visst, jag vet inte hur allvarligt du tycker att de är , men enligt mig känns de som de borde vara löst nu.
åh..
jag behöver LINA :( hon förstår mig alltid, vi är så lika hon & jag.. eller hur gumman? fan, jag tror du är den jag litar på allra mest, (förutom mamma då) ja menar, allt jag sagt till dig, har aldrig nånsin kommit ut.. aldrig! det är det jag kallar VÄN! äkta vän, visst har jag andra jag litar på oxå .. självklart, men det är något med lina :) där är hemligheter alltid säkra, o inte bara de, hon ger så bra råd.. finns där när man behöver prata :) tack älskling. du förstår mig bättre än någon annan, jag älskar dig!


över till nåt annat,
jag var med sofia idag :) det var himla trevligt, vi var i fjällnora & bada/sola :) iihh, haha.. snacka massa :) gillar den tjejen alltså :]
sen nu på kvällen har jag bara sett på tv typ, & varit lite lessen.. måste göra nåt, klarar inte av o gå hemma & må dåligt. bajs

åååh,längtar som faaaaaaaaan till imorn! får äntligen träffa signe, och sandra :D ska bli så himla kul alltså. <3
take care,


jag saknar dig :(




image76