26/8


pretty booring day.
började med att jag vakna, ca 10.. kollade på ett vänner avsnitt samtidigt som jag käka frulle. sen vare dags för städning av huset dåra, haha (mitt kära jobb här hemma) mm, de är så kul! (not). de tog nåra timmar, o efter det så städade jag storebrorsans rum oxå, men där tjänade jag 100 spänn till ;D asnice, inte gör jag de gratis heller, haha.. gick ioförsig ganska fort oxå, så va så jävla lätt förtjänta pengar! tack där bror.

sen har jag sett ännu mer vänner, typ gått ut en stund, handlat med pappa..
satt även & läste gamla dagböcker, haha.. blev typ jätteglad när jag läste, vissa sidor alltså. mådde så bra, de flesta handlade om niclas. i min senaste alltså, :) fick värsta minnena o grejer, så.. satt typ & skratta samtidigt som jag ville gråta lixom..  aja, det känns ändå helt okej. mår bättre nu.. men klart jag inte mår helt bra, han saknas i mitt liv så, hur ska jag kunna må helt bra lixom? de gör jag bara inte. men jag hoppas på bättre tider, :)

imorn äre då skola igen, typ palla? känner fan inte för det alltså. har ingen lust eller ork. fast har bara en lektion så, det tackar vi för!

nu äre dags & gå en runda med linis :)
tjingeling


image85




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback