it's done!


oh yeah, haha äntligen är mitt rum helt KLAAART :D wiho, det är så jävla fint! hihi, är verkligen glad! det blev så rätt allting lixom.. haha men mitt nya smink bord slår nästan allt :$
jag har typ ångest, jag borde plugga.. men jag ooorkar inte.. känns som det är så mycket , grr. men ska gå o göra det lite snart iaf :) hoppas på att träffa hannisen idag oxå.. det va länge sen ;/ miss you!
o niclas blire nog oxå, skulle vart med han igår, men nej, han säger typ kl halv 10 att jag måste komma till han, troru jag va klar då eller? nej. haha hade massa o göraa, så jag hade ju inte tid med de. :/ så vi får ses idag ist :]

igår var det iaf kul, eller på morronen/dagen :D hanna järbel sov hos mig, såg step up :D fyfan va den är bra! me love, haha, sen på morronen så åkte vi till fyrishov & bada! feeeeett skoj, haha men vi va typ helt dööda efter, simmade 1000 m oxå :) så inte konstigt att vi va slut, men vi lekte även på äventyrs (a) så det va nice, de va snarare igårkväll det inte va kul, fyfan va tråk det va, satt bara hemma & gjorde ingenting ;/ okej, kolla på massa bra serier jag laddat hem! & filmer, så det va väl de enda bra ..

aja, får hoppas det blir roligare ikväll :) det är ju trots allt snart skola igen ;/ GAAAHH


much to doo


oh man, det har vart en lååång dag. kan ju börja med o säga att jag inte alls sovit så bra, sov hos niclas, o jag gillar ju inte hans säng, grrr.. haha den är inte skön på något vis! så nej, de va inte så kul, vakna fleera gånger, typ klockan fem första gången sen typ åtta, halv nio, nio.. blv galen, haha så till slut väckte jag niclas, haha han tog typ as stor plats oxå, menmen, så kan det gå.
sen efter vi käkat frulle så hämta mamma mig typ vid halv 11, så drog vi till IKEA o köpte lite nya stuff till mitt rum, haha, har hållt på med det hela dagen, började med o rensa ur mina fyra garderober, snacka om fuullproppade ;/ gah. men nu är allt as nice, har fixat de nya grejerna, bara lite som saknas, men det är galet snyggt! är jättenöjd :)

jag är typ hungrig, haha mamma gör maten , så jag lär väl gå ner o kika lite där nu, haha tror det är klart snart oxå :)

hare så brao iaf folket.
Pusshejs

Målad


måla,måla,måla.. det är vad jag gör hela dagarna nu (inte direkt, men nästan) haha, gör om mitt rum näämligen. det behövdes, hade fan ljusrosa tapeter innan.. o jag tror närmare bestämt att jag växt ifrån det nu! så det va dags för ändring! tror det kommer bli as snyggt, tre väggar är bruna & en är röd. jag vill bara att det ska va klart NU!
tove har iaf hjälpt mig idag, målade igår med, men då fick jag hjälp av malin & hanna , tack tjejer :) så söta ni är, haha hade knappt klarat det själv. fett mycket & svårt också.. o jag har as ont i mina armar ;/ tecken på att vi jobbat, haha
ikväll ska jag nog inte göra så mycket, måla klart den röda väggen.. och leka med tove :) kanske sover där oxå, kan inte sova i mitt rum ;(  men dt löser sig nog. sover jag inte hos tove blire i vardagsrummet, mohaha.

Justefan, hade en dröm inatt. jättemysko, kan typ inte säga vad jag drömde heller :$ men det va som den sa något. haha, fast inte så jättebra kanske, nästan lite läskigt! drömmar assåååååååååå.

men över till nåt annat,
jag saknar min pojkvän :( han är lixom hos sin pappa i vänge, har inte träffat han på två dar nu. okej så mycke är inte de men.. ändå ;/

aja, take care everyone.
pussad


vart tog tiden vägen?


läskig dag, tiden bara försvann typ.. och jag gjorde ingenting?
eller jo, det gjorde jag ju, haha.. ska bra försöka komma på vad.. över till :
igår .. skoldagen började med att vi hade prov, i medicinsk grundkurs.. tror det gick
bra, hoppas på mvg :) haha, det kändes bra iaf, men man vet ju aldrig. på engelskan
hade hanna J & hanna S föredrag, de va sjukt bra :D haha, as duktiga va dom, o de va intressant
oxå.. efter skolan åkte jag&malin o träna o sen vare bara hem direkt o käka o duscha, för sen
drog jag och älskling på bio, såg "en natt på muséet" den va as bra ju, haha
fick biobiljetter av hans morsas kille, as snällt :) tackar, hihi så det va ju bra de..
sen efter bion åkte jag & älskling hem till mig o gosade lite , sen vare dags o sova! o imorse då så,
vakna jag typ halv 11. älskling sov som en stock o jag lät han sova, haha :) väckte han runt 12. drog ner o käka frulle o sen vid 14.00 ungefär så drog han ;/ nu får jag inte träffa honom på nåra dar.. han skulle
till sin farsa ;/ typ att jag redan saknar honom as mycke :( snyft. 
  btw, fan va glad du gjorde mig idag sötnos :$ hihi, bara du&jag som vet vad jag pratar om. tack!

men till idag då, tror jag kom på nu vad jag gjort. hahaha, har tejpat alla mina lister i mitt rum.. hms.
jag gör om mitt rum nämligen, de ser typ KAAAOOS ut där nu , usch o fy :D haha sen har jag bara kollat på tv&film.. what life.

menmen, nu ska jag sova.
gonatt  , pusshej

Niclas <3 9 månader . 15/5-06

& jag orkar inte.


jaha, alla hjärtans dag imorn dåra. jo, det blir väl nice. i guess :]
ska köpa nåt till niclas oxå. det ör så galet svåårt ju.. haha undrar va han ger till mig oxå. om han nu ger nåt :o
tycker nästan de har blivit för överdrivet med de där. att ge grejjer, typ för mycket lixom. . man kan väl bara ge nåt litet eller egentlige inget alls. bara ge kärleken till den man älskar :) de är ju de finaste, enligt mig :)

jaha, på torsdag äre då 9 månader med älskling. NIO  :o helt sjukt, haha. känns inte som det. men det är hur bra som helst iaf. jag älskar dig så mycket niclas!

o jag är trött & jag va lite dum innan oxå. ångrar mig :$

whatever. ja ska se film :)
PUSSHEJS!