27/8


men hallådär lixom :)
ganska trevlig dag idag faktiskt.. började med att jag skulle gått upp & gå ut o gå, men de sket sig ganska rejält, haha jag somna om. hm, bad dessan! (fyfy) så får försöka göra det imorn istället.
började iaf halv ett idag, hade religion.. det var fan kul, haha .. vår lärare är ju bra så! inget o klaga på där inte, hehe o efter min enda lektion så slutade jag vid två. o då hade jag bestämt att träffa molly! det var ju ett tag sen nu så.
vi gick runt på stan o kollade först, sen så gick vi till café 018 och tog en fika :) så det var mkt trevligt!

sen när jag kom hem från stan så typ, softade jag. sen handla vi & sen har jag bara sett på tv. haha.

har tänkt på en sak oxå, jag är fan alltid så otrevlig mot min familj.. typ; kommer hem , är as trött .. och familjen får all skit. haha, speciellt min lillebror.. vet inte vare är men jag bara ORKAR INTE! ;/ sorry brorsan men tycker du är så jobbig.. :/ minns tiden när vi hade skitkul tillsammans, o kollade film typ varje kväll.. men nej, tror du är i den åldern då en syster inte klarar av sin lillebror. för han e så pain alltså. god, haha..
men känner mig samtidigt dum ibland.. men ändå så pallar jag inte.. som igår, ville han se film med mig. o jag rå dissade honom.. visserligen skulle jag hem till max senare då men.. ändå. aja.. de ändrar sig säkert.. när han blir mognare.. han är ju trots allt i sin omogna ålder. hoho

imorn börjar vi halv ett igen! tack för det :D haha
ska typ träffa jocke imorn oxå ;D trrrrrrrevligt alltså! får se vad vi hittar på, hihi. .

nu äre tv igen.
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback