28/9


tjolahopp!
här sitter jag, har ganska tråkigt (får skylla mig själv). skulle ha vart med sofia, men jag va så sjukt trött, orkade inte :$ hehe, jag & Lina var på stan idag &, ja det tog nog musten ur både henne & mig rå. haha, fyfan.. vi gick o gick o gick.. o jag typ somna när jag kom hem!
köpte iaf lite fina saker. två over-knee strumpr, en lång vit t-shirt, två halsband :) iihh, haha. & på SÖNDAG ska jag o Molly till sthlm, FYFAN VA ROLIGT! jag verkligen längtar (a) haha för asså, sthlm är så sjukt kul, mycke roligare än tråkiga uppsala, pluus de ska bli trevligt o träffa mollis igen :D hihi.

åh, jag får så mycke minnen när jag lyssnar på gammal musik. vissa låtar ger bra minnen, andra inte. vissa får mig att längta tillbaka. som en speciell.. " H.I.M - killing loneliness " kommer fan aaaaldrig glömma den låten. det var min & niclas :$ han sa att den var till mig. handlade om oss.. & de gjorde den verkligen. man dödade ensamheten med varandra lixom. så jävla fin! <3 åh. jag hatar att jag ska sakna honom. jag vill inte det! för jag orkar inte.. finns ingen mening till att jag ska göra de egentligen, han har inte direkt behandlat mig rätt nu på sistonde, så. orkar inte.  ne nu ska jag va glad här istället, haha. jag borde tänka på fina minnen :) egentligen finns det NÄSTAN bara positiva saker o säga om ja. . det som var, när det var han & jag. jag uundrar.. om jag kommer bli så kär igen? kommer jag de tro? .. hm, tänker på det nästan varje dag faktiskt, och det är rätt läskigt.. lixom, tänk om han verkligen är mitt livs kärlek, och jag inte kommer älska någon lika mycket som jag älskade honom. jag är typ as rädd för de.. men de jag är mest rädd för är nog att någonsin våga gå in i ett förhållande igen. jag är så jävla rädd för att bli sviken, nu när jag blivit de av den som betydde mest (o då menar jag verkligen mest) för mig så är de min största rädsla. en annan rädsla är om någon kommer kunna älska mig hela livet, kommer någon kunna hålla fast vid just MIG hela livet utan att det ska ta slut emellan?! känns inte så typ. :( asså jag beundrar verkligen par som håller ihop hela livet, ja vet, det är fan SVÅRT! men jag vet vissa som har det.. exempel: min farfars bror, han och hans fru har varit tillsammans sen dom var.. ja ca 13! :O kan ni fatta, TRETTTTTOON! helt sjukt, & gubben e fan över 70 nu.. snacka om KÄRLEK! var fan finns den sortens kärlek? jag trodde den bara fanns på film, men icke rå, där har vi beviset. allihopa. det finns sån kärlek .. och det är så underbart :) jag önskar bara jag kommer få uppleva den någon gång, utan att bli sviken. för jag klarar inte av de tror jag, inte igen. så jag får bara hoppas på att det inte kommer bli så, men jag tror jag kommer ha nåra killar innan jag hittar den jag ska leva resten av mitt liv med. den jag gifter mig med om man säger så. för jag ska fanimej GIFTA MIG! lätt plätt att jag ska. o ska jag va helt ärlig.. trodde jag det skulle bli niclas, haha jag vet kanske låter helt miffat, men ... jag har ju aldrig i mitt hela liv varit kär & nu var jag de på RIKTIGT, o de kommer dröja innna mina känslor försvinner helt för honom.. men ja. jag får kämpa. tack för mina vänner alltså :) jag lovar , jag skulle aldrig klarat detta utan dom. JAG ÄLSKAR ER MER ÄN ORD KAN BESKRIVA!!!!!!! sen min mamma :$ bäääääääääst hon är, fyfan va jag älskar henne. <3 hon har vart ett av de bästa stöden , faktiskt.
åååh, nu kom den här låten " Empty Trash - Can't get you out of my head " fan va den stämmer nurå, mohahah.
jag typ zappar mellan mina låtar, haha ska fan se va som kommer här näst.. så kan ja skriva lite vad jag har för relation till låten , hahah fan nu kom ja på nåt o göra (a) yey.
1: Rocky Volato - I'd be fine .. haha fick den låten idag, men ja, låttiteln säger att jag kommer bli bra lixom (a) tack!
2: Snoop Dog ft. coolio - gangsta walk ..skitskön! jag gillaren som fan
3: Jutin Timberlake - Lovestoned .. den är fan nice ändå, haha börjar gilla JT mer (a)
4: Lenny Kravitz - are you gonna go my way.. haha, tänker på Markus i idol förra året, han sjöng den, ASBRA!
5: Justin Timberlake - one last cry .. SERIÖST, jag är kääär! <3 finaste låten. min absoluta favvo just nu
6: Geto boys - G-code .. haha feting skööön :D vi älskar!
7: Mariah Carey - open arms .. en av mina favvosar! helt klart

fan orkar inge mer. haha vilken cp idé .. hm.. aja, haha :)
nu ska jag se på VÄNNER <3 wiiiiiiiiiih.

Pussa på!

26/9


fan va duktig jag är (a)
har städat hela nedervåningen idag, yey! haha. cred till mig lixom. var ganska okey ändå, jag tjänar ju money! :) men dom går till min & vickans utlandsresa nästa sommar! fytusan så kul det kommer bli! :) gaah

jag pluggade lite religion oxå, ännu mer duktigt dessan! :D det är rätt intressant ändå, tkr jag! o då blir det såklart mycke roligare att läsa om det. hihi

åh, jag är helt lost på en låt.
Justin Timberlake - one last cry . SÅ JÄVLA SJUKT FIN! & jag brukar egentligen inte gilla Justin så jätte mycke, men den låten .. finns inte ord. så, hörrni, LADDA HEM DEN! snarast, hihi :) eller så kan jag ge den till er från msn or someting (;

fan, nu börjar smallville! :D
så jag måste kila ;)

pusshejs *

26/9


ett ord; KLOCKRENT!

26/9




KOLLA PÅ ALLA!
JAG TROR JAG DÖR!
SÅ JÄVLA KUL, HAHAHAHAHHA
den sista äger!

" mamma jag tror jag har fått mens, det var blått "


25/9

okej, ovärd dag! japp, har en lektion som börjar.. 13.50, seriöst. funderar på att skippa den, fast. jag vill ändå dit! måste iaf till stan sen så, har väl inget val typ! hehe, & jag som har ont i huvet oxå, men ska även till amalia sen & fixa klart uppsatsen så har inget val. hihi

imorn blir en trevlig dag iaf! har en lektion då med, suck. haha, sen ska jag städa & de är ioförsig inte så nice , men på kvällen äre utgång med typ alla i klassen, haha verkar som det är as många som ska ut då iaf så de kommer bli askul! :) hoppas på att en viss person kommer & träffar mig då oxå, hihi .. (a) men vi får se, haha det blir spännande!

ne nu ska jag klä på mig & fixa mig klart.

pussapå!

image116



dagens;
Tomas Ledin - För dina ögons skull  <3

25/9


helt seriöst,
Sunes jul förgyller min dag! haha, mina & amalias sune-skämt äger!
men de bästa är ändå & se programmen, haha. & de här är ett av de bästa,
JULBAKET :D
klockrent

24/9


HAHAHHAHAHAH ;d
" åh vill du ha saft? "

24/9


fyfan fyfan fyfan,
en av de jobbigaste dagarna på LÄNGE! suttit med min jävla cp uppsats, i hm.. vet inte HUR många timmar. minst 7 typ. o jag mår fan inte bra asså, har lust & slänga datjäveln nånstans bara. gah är så trött på att sitta här nu..
men jag sitter kvar för o prata med en viss person :$ iiihhh.

imorn har ja en lektion, som idag. psykologi :) trevligt. börjar 2 vafan.. lite onödigt eller? hm JAPP! har fan ingen lust egentligen.. hehe, menmen.
jag ska dra & sussa snart för jag är så jävla trött.

pussapå

image115

GE MIG BRUNA ÖGON!

23/9




i had a dream last night, you were there, and you held my hand so tight..






22/9





och jag hatar dig, hatar dig, hatar dig...






22/9



GRATTIS MALIN! <3 18år idag, iiih! & du som är i Usa o allt, så kan jag inte ens ge dig en grattiskram =( men grattis iaf sötnos! hoppas du får en bra dag!

image114





21/9


en av mina favvolåtar! <3

21/9


trött trött trött, japp det är vad jag är idag! har vart en väldigt lång dag om man säger så, slutade lix halv 5! ;/
och hade tre timmars håltimme mitt i dagen oxå, haha värt.. (not) men sånt får man ta lixom, skolan var ändå okej!

jag & amalia skulle gjort uppsatsen idag, men.. de blir på söndag. hon skulle till sin pappa idag såatte, a.. blev en lugn & mysig kväll för mig ist, ska typ se massa vänner.. lånade 2-4 av sofia :D så jag ska sitta & glo på de hela kvällen, mohaha. vilket inget har mig emot för jag bara ÄLSKARÉ! sen kanske de blir liite sune oxå ;$ gah, det är så bäst!


-
du grabben. vad jobbar du med?
- eh, jag är springpojke.

- hah, då kan väl du ta & springa härifrån då!
-
MEN SUNE!
- tyst med dig andra-anna, jag vill ha tillbaka min gamla storasyster!
- men snälla sune, vad e det?
- HA, försök inte med din låtsassnällhet! för jag e va, val, valsinerad mot det! FATTARU!
- Haha, jag e också valskinerad, så det så!
- öh, come on!

 image113

<3 föralltid! haha


imorn blir nog en ganska så spännande dag! om det blir som bestämt alltså. men det visar sig. ^^
men näe, nu ska jag se vänner.

20/9


glada dagar börjar komma nu alltså! så underbart, hihi tack för det!
ska väl tacka ehm, sparven oxå, HAHAHAHHA. bara jag & amalia som fattar (a) vi är så klockrena! älskar våra suneskämt! dom förgyller min dag fan! haha
både igår & idag har vart helt underbara dagar! åh, jag gillar skolan. HAHAH. ^^

men jag mår mindre bra för jävla historiauppsatsen, FANFANFAN. fattar nada & jag hatar de här.. är sämst på uppsatser, hatar lixom o börja. de är lixom de svåra ;/ åh. hjälp mig?
menmen, ska fixa lite nu iaf.. sen gör jag klart imorn!

hoppas på en lika rolig dag tomorrow! :) iihhhhhh.



image111 image112
i like you guys! <3


19/9

:D
idag är jag sådär JÄTTEGLAD! :) iih, äre inte bra? haha, inte så ofta jag är det lixom! men får tacka mina underbaringar i skolan, <3 amalia, sofia, hanna! mf.
sen en lite speciell person oxå som gör dagarna lite små spännande  ;$ iiihh, det är nåt där alltså. vet inte vad men, nåt! & det gör mig glad! men ska inte säga för mycket än, så vi väntar med det. haha

blä, jag & amalia skulle ha gjort historian idag, men vi ORKADE INTE! asså det är så jävla tråkigt, o jag suger dessutom på uppsatser, fyfan! hjälp mig, tack?
har typ inget annat iaf, så det är skönt, men.. troligen blire sitta & göra uppsats hela helgen, hurrreeeeey för de lix! (no) nej jag har bättre saker för mig i helgen :) skulle träffa niclas då tror jag! så, det blir trevligt, sen får fasiken jag & amalia göra historian på fredag lr nåt, vi måste!

ne, tv dags!

image110

18/9


 Och dom är tillbax,
Desperate housewives!
image109
det gillar vi!

17/9

åh, måste TACKA paulina för fina jobbet med min blogg! tacktacktack, är jättenöjd! :) hihi


& en annan sak, jag har typ blivit kär i en man, som sjunger så sjukt bra! god, vissa låtar är helt galet underbara!
image108
Ryan Cabrera <3 din snygga jävel

17/9

image107



okej, idag är det den trötta dagen..
jag kunde fan inte somna igår alltså, det gick inte =/ kanske somnade efter halv 3 nångång.. bläää! kollade på "The notebook" oxå, fyfan va den filmen är BRA! jag älskar den, o som jag grina rå.. haha, :$ snyftfilm or what! <3 men den e underbar verkligen, där har vi nåt som kallas KÄRLEK! åh, om ändå den kärleken fanns på riktigt!
efter filmen kunde jag som sagt inte somna, tänkte på massa saker och allt vart bara jobbigt.. fan, jag vill vara lycklig och glad, varför kan jag inte bara få vara det? i nutidens läge så är jag inte det, om jag ska va heelt ärlig, visst.. jag är väl glad, som de ser ut, men inte fan är jag de inombords. asså, kan nån bara säga mig vafan jag SKA GÖRA? för jag har ingen aning.. vad gör man i situationer som denna? va? hjälp mig.
tror ingen kommer kunna få mig glad på riktigt.. eller jo, det finns ju en person, BARA en, men.. det kommer inte hända, jag lever i en mardröm. VÄCK MIG?! vart tog mitt underbara perfekta liv vägen? fan, ni som läser min blogg måste tycka jag är värsta depressions barnet som bara tänker på mig själv, men vet ni vad? det är inte så jääävla lätt, olycklig kärlek är det värsta någon kan vara med om, det gör så jävla jävla ont! varje dag är en pina för mig, speciellt på kvällarna, när jag är ensam utan någon, det är då de är värst! vet inte va jag ska ta mig till lixom, men då känns det iaf LITE bättre att skriva ner alla känslorna, som jag gjorde inatt. men de är långt ifrån bra!
menmen, jag ska inte sitta här & skriva allting, ni blir väl helt trötta på mig.


 förlåt..

16/9

jag & kussen var på bio idag :D
vi såg denna film;

image106

& den var såå mysig. :) haha, fick värsta tankarna om att jag ville hare så när jag blir stor o grejer, va så fint i vissa stunder.. okej vissa stunder i filmen var sogrliga o sånt där men, i stort sett vare en mysig & fin film.. så jag rekommenderar den! :D


16/9

haha, alltså jag kan bara skratta! seriöst, vad är det här?
märker att många dörrar öppnas för mig nu alltså. vafan, det är smickrande, men.. samtidigt.. nej, jag vill inte lixom!
finns bara EN för mig, o alla vet att det är Niclas. :$

image105
kom tillbaka =(




15/9

det är den 15onde idag =( i used to like that day..  whatever.

haft as trevligt idag, kan ju börja med o säga att jag åkte ju till amalia för myskväll igår! lyckat där :) iihh, vi typ såg på sunes jul, käka godis o sånt, haha.. med hennes söta mamma oxå!
sen snacka vi typ hela natten, haha sov inte såå länge heller, så är rätt trött.. haha två tonårstjejer i EN säng lix, inte så mycke plats så, haha vaknade lite då & då =P
sen gick vi iaf upp runt 11 & keeka frulle osådär, sen skulle jag ta bussen hem..  kom väl hem ca 12 eller nåt, då tog jag de bara lugnt, kollade på vänner o så :)
sen runt 16 .. så drog jag & amalia till allianshallen för o se Falken spela innebandy.. (det är amalias ragg typ) haha. det va KUL! dom looosa oxå, haha o han som sa att dom va så bra =P
träffade markus där med :) trevligt! + massa andra! alltid så sjuukt mycke folk där, haha.. men de va trevligt :)
sen så kollade vi på nån till match o sen tog vi bussen t stan..  väl i stan så skulle MIN buss inte gå förrens 25 min, så jag GICK hem.. =( tog typ lika lång tid, hahah.. 30 min kanske.. så värt ändå. fast eftersom jag är sjuk vare ju inte så bra.. menmen.
käka lite middag & så då.. sen satt hela familjen samlade kl 20.00 för & se SVENSSON SVENSSON! nya avsnitt o grejer, haha fett bra ju! :D har alltid gillat de!

& nu sitter jag häär..
tror jag ska se på film, pallar inte va kvar här nu!

image104
<3
ge mig den sortens kärlek



14/9

blä blä blä på att vara sjuk! pallar inte de

var iaf i skolan, hade typ en lektion .. runt 10-11.. sen snacka vi om vårt projektarbete lite, låter som de kommer bli nice alltså! hoho
sen drog jag & amalia på stan en stund o cheecka läget lite..  & runt halv 3 skulle jag till tandlääkarn. haha, gick jättebra! fick ÄNTLIGEN ta bort min jävla sak i gommen, OHYEAH! så jävla befriande, haha helt tomt.. känns as mysko! ;D men är så glad! hihi

ikväll ska jag hem till amalia o mysa :) ska sova där, iiihh.. såg att det var "gone in 60 seconds" ikv oxå :D ASBRA film! rekommenderar starkt alltså! så den lääär vi ju se, haha.. vi ska nog se Sunes jul oxå! WE JUST LOVE IT, right amalia? ;) hahaha.

nä nu ska jag keeeka lite,



image103
ge mig, PRONTO!

13/9

image102

& jag tycker denna bild blev så fin :$ tack johanna!

Niclas, alltså jag tror fan inte du fattar vilket helvete jag går igenom, jag VILL ju inte släppa dig, förstår du inte det? Utan dig mår jag inge bra, jag gör verkligen inte de, du var min drog som jag behövde. & jag behöver den fortfarande! jag tänker inte sluta försöka & kämpa, jag SKA ha dig tillbaka, jag bara måste! för de finns ingen annan för mig. ingen ingen ingen

för det har ju alltid varit du niclas nordling, bara du & så kommer det förbli



13/9


fan, idag mår jag sämre än igår, halsen & huvet värker, hostar & de känns som de blir näsan snart oxå, blä! men jag va i skolan idag ändå, men slapp idrotten iaf! skulle knappast kunna idrotta i detta skick, heh. så jag pratade med min lärare :) o hon tyckte jag skulle gå hem.

sitter & kollar lite på smallville nu oxå, fan så bra det är! haha. har ganska många program jag gillar alltså! fast, inget slår vänner <3 & det vet alla att jag tycker, (a) hihi.
top model sverige började igår med, tycker de SUGER jämfört med amerikanska! inte alls samma klass lixom! ne, fan. men ska ändå kolla påré .. :) gillar själva idén me de hela så!

men nu börjar smallville igen, haha
pussa på

image101

11/9

hm, ja då var det den 11e september ;/ alla vet vad det är för dag.
+ att min farfar fyller år idag oxå :/ men han e död. meeen.. grattis ändå farfar <3 missyou


haha scrubs avsnitt där allt är en musikal :D fyfan va bra de va!
bästa va ändå låten med Turk & JD "Guy love" yey lyssna o njuut.

10/9

image99 image100

hihi, den första bilden har johanna oxå gjort. (tack) & till nåt annat; jag äälskar min nya mössa :$

10/9

SJUKT rolig helg! tack alla som förgyllde den!
speciellt tack till Lina & Amalia <3

fyfan, idag är jag trött alltså! som vanligt dåra, mohaha. hade ioförsig bara en lektion idag så ska inte klaga! var med molly efter skolan oxåå :) as trevligt, vi gick på stan & käka! mys dääääär! & jag köpte en aaaaaaasfin mössa, som jag nu är KÄR i! mohaha, och molly köpte en assnygg skinnjacka & sjal, (jag hittade det åt henne) yey :D så nu har hon minsann snygga grejer där (;
näe, jag ska fan gå & se på vänner lr nåt, mitt favvoprogram som sagT! haha, konstigt om nån skulle missat det!

pussa på

image97

Johanna Nordin gjorde den till mig,
taaaack sötnos <3

7/9

image90 image91 image92 image94 image95 image96

you can't find a love like that!
and it SUCKS



7/9

image88


jag har kommit på att jag har en stor passion för; MACKOR! alltså, de är sjukt! jag verkligen älskar det!
skulle typ lätt kunna käka mackor hela dagarna långa!
men det går ju inte för sig ändå, vill gärna ha riktig mat oxå lixom, för de är en annan passion i mitt liv! jag menar, fattar inte hur vissa bara kan sluta äta? seriöst, DET ÄR DE BÄSTA SOM FINNS! god, jag lever för mat!

tack & hej (;

7/9


bästa programmet!
Ross&Rachel<3

7/9


jag älskar!

7/9



& så tar vi och SKRATTAR :D hahahahahah

6/9

image87
jag avgudar denna bild!



blääääääääääääääääääääää!
idag mår jag inge bra alltså ;/ vaknade av illamående och ont i huvet. Har fortfarande ont i huvet oxå, it suucks!
Så, hela min dag kommer väl antagligen bestå av tv/film (vänner mostly) yeah, köpte sista säsongen igår! så när jag sett klart den har jag sett exakt ALLA avsnitt, hm, im proud of myself, för det är typ 80 timmar allt som allt!

över till nåt annat; jag har börjat gilla en blogg som fääääään, alltså, tjejen vet verkligen hur man gör en blogg grrrrreat! lätt bästa bloggen jag läst! so, im kind of stuck! you go girl!

har börjat kolla på en serie oxå "the hills", i lööv!
synd bara att jag har ganska många avsnitt att kolla på, är typ ganska efter! men, ett råd, börja kolla påré! finns på mtv's hemsida, bara sök på the hills!

nu ska jag dränka mig med té & mysa med kuddarna!
so long


5/9

asså, idag orkar jag verkligen inte, mår typ inge bra på nå sätt. hörs imorn istället.

tack & hej











& jag saknar dig fortf :/


4/9



that is just soo cute!

3/9

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger som det numret som står här:
17. Fredrik Robertsson
40. Maria Milkin
37. Malin Levin
36. Malena
48. Nathalie <3
35. Lovisa
24. Jocke Lundgren
66. Sofia Schleimann
72. Titti
52. Niclas <3
21. Hem ljuva hem

Har du pussat nummer 72? - näää..

Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 36? - SOMMAREN 2003 <3

När ska du träffa nummer 48? - så fort som möjligt älskling!

Är nummer 52 söt? - finns ingen sötare :$

Vad var ditt första intryck av nummer 35? - hon verkar snäll :)

Hur träffade du nummer 17? - genom skolan :)

Gillar du nummer 21? - ÄLSKAR!

Har du träffat nummer 40 den senaste månaden? - nee :/

När såg du nummer 72 sist? - den 10 juni..

Har du varit i nummer 66 hus? - neej.

När är nästa gång du ska träffa nummer 24? - ehm.. de får vi se

Är du nära vän med nummer 37? - absolut

Har du gått på bio med nummer 40? - Nej

Skulle du kunna gå ut med nummer 72? - absolut, haha

Vad pratar du och nummer 52 oftast om? - allllt!

Känner du nummer 48? - bästis!

Skulle du kunna ge nummer 21 en kram? - alltid

Hur är vänskapen mellan nummer 36 och 52? - känner inte varandra

Hur länge har du känt nummer 35? - jadu, ca.. 1,5 år?

Har nummer 17 ett förhållande? - Nej

Har du velat slå 40 i ansiktet? - Nej

Hur träffade du nummer 35? - skooolan

3/9


blä, jag sov inge bra inatt ;/ vet inte varför.. men de kändes inge bra, kändes som jag inte sovit när jag vakna lixom. as mysko! drömde mardröm oxå :$
skolan var iaf treeevlig, haha gillar måndagar (en lektion lix & börjar halv ett) så, de va nice. efter skolan skulle jag & amalia prata med vår nyblivna studierektor SVEN, haha han är bra mysko alltså. menmen, vi fixa så hon kunde börja på sam C med mig! asbra.  PLUS att jag ska få byta skåååp! haha, efter två hela år får jag äntligen byta, helt sjukt bra ju, Iris va inte så taskig idag :) hon måste ha vart på bra humör. yeah! har fan haft skåp från hela min klass hur länge som helst, såattee.. de är bra där!

snart ska jag & min kära far ut & gå. haha, igår vare lillebror & idag pappsen, haha.. bra där ;) inflytande på familjen, yeah haha.

o jag längtar redan tills imorn :$ o ingen vet varför, mohaha
pussapå



( du är söööt  ;$ )

2/9

hejhej, hallå bloggen ;)

hm ganska så trevlig helg faktiskt!
fredag: skolan börjar bra, hade två lektioner på hela dan, visserligen vare ju tre timmars håltimme emellan dom så, de sög ju lite. haha, fast jag & Gabbi drog ju ner på stan & kollade .. hittade ett par sjuuukt snygga jeans, för BARA TVÅHUNDRA! helt galet ju, haha.. sen satt vi på donken o slappa o snackade, mys där (; hihi
sen kvällen så vare grillning & kalas hos vickan.. hennes farsa fyllde ju år såatte, :) vi firade honom & såg på tv, spela lite kort o sådär..

lördag (igår): jag va typ sjukt seg, heeelaa dagen, låg bara hemma o såg på tv, hade ganska så ont i huvet oxå så var inte direkt på nå humör för annat.. men jag o pappa åkte iaf o hyrde film & köpte godis. :) sedan på kvällen ville lina leeeka ;D så, vi va först ute o gick typ en och en halv timme! (duktiga vi var där alltså) haha, gick skitfort kändes det som o det var as skönt! sen efter det åkte vi hem till mig o såg "phantom of the opera" o lina, jag håller med. DEN ÄÄGER! och jag älskar den! hihi. . sjukt vacker skådespelerska, o som dom sjunger allihopa, helt galet alltså!
as mysig kväll, tack älskling, du e bääst! <3

söndag (idag): vakna av huvudvärk, tror de va för jag somna ganska så sent ;/ ehm. plus att mamma väckte mig lix, haha tack för det ..
tog de lite lugnt på morronen, o såg vänner <3 sen så skulle jag träffa Kristina på stan runt halv 3 :) gick o kollade lite i affärer o sen drog vi till caré 018 och fikade. MYS alltsååååå! ih, haha. de får vi göra om snart gullet ;)
är sjukt galet trött nu oxå, men har värsta luusten o dra ut.. men måste de regna? :/ hateit.

aja, hoppas på en skön dag imorn,
ehm en lektion så? vad har jag o klaga över :D

pussapå*



image86
hur kan man vara så vacker?