11/8


fan, idag känns allt sämre igen. det går verkligen upp & ner heeeela tiden.. fyfan. ta mig ur den här skiten? jag vet inte om jag orkar mer :(
drömde en så bra dröm inatt.. att det var vi igen ;/ gjorde de i förrgår oxå. fan, va jag saknar dig .. det går inte att beskriva med ord.
det var samma igår, jag var på bio med min kusin :) det var SKITKUL, haha för filmen ägde så hårt, (rush hour 3) o jag satt verkligen o tänkte på hur kul du skulle tyckt den va.. o att jag saknar våra fina stunder när vi fick våra skratt attacker . m.m, för du va ju verkligen min själsfrände.. hade lika humor o allting .. vart tog min bästa vän vägen? :/ känns verkligen som jag förlorat min bästa vän. inte bara pojkvän lixom. saknar allt med dig. allt!

varje dag sitter jag o tänker & bara önskar att du ska ta mig tillbaka, jag älskar dig så jävla mycket fortfarande o jag vet inte hur lång tid det kommer ta tills jag slutar, om jag ens kommer det? fan.
vad ska jag göra? vi har inte hörts av sen det tog slut, vilket kan vara bra. men det är så jävla jobbigt för mig. jag vill bara prata med dig :( vara nära dig. åh, det har inte ens gått en vecka lixom. .

a jag vet inte alls hur detta ska gå,
jag vet bara att du är den enda för mig,
& att jag älskar dig mer än allting. föralltid

TA MIG TILLBAX :( <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback