20/8

jahaja, då har man klarat första dagen i skolan då, haha jobbig den var då? nej.
samlades kl 09.00 i aulan för snack.. sen vare bara in i klassrummet & få info o sånt där, sen var de klart lix. var där en timme. haha men det var kul o se alla igen! känns som man är på G för nya tag! :) o äntligen få göra saker igen, hemma mår jag ändå inte så bra med tanke på allt som hänt!

är as trött idag oxå, haha .. kunde knappt sova igår ;/ låg o tänkte på en massa fina minnen med niclas. bläääää, this is killing me, seriously!
men de va inte bara det, va ju inför skolan o allt oxå. haha, kändes som en sån där sömn då man vet att man sover fast ändå inte. as mysko, kändes som jag inte fått nån sömn alls inatt lix, var sjukt trött när jag vakna, haha där runt halv 8. blä, men jag har så jävla bra schema så, har typ sovmorron varje dag ;D börjar ca halv 1! & det tackar vi för. haha Amalia har kommit tbax till klassen oxå :) riktigt kul! hihi, saknat henne ju! så de här året känns as nice, kommer bli så bra! hoppas jag :) om allt går som jag vill. får jag niclas tillbaka så är allt perfekt, han är det enda som saknas i mitt liv nu.. :/

nee vet ni vad,
nu äre dags för tvn :D massa bra program nu som jag ska checka! yey.

haree braao alla!
se ya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback