15/8


FAN!
idag skulle det ha varit 15 månader, :( men det är det inte.. det blev 14 månader, 3 veckor & en dag. bajsbajsbaaaaajs
jag hatar det här. JAG HATAR DET!
jag som älskade mitt liv, jag älskade det i ett år, två månader, 3 veckor och en dag. sen.. tappade jag allt. finns inget jag hellre vill ha än niclas nordling, jag vill ha dig tillbaka .. min fina :/ åh. vad ska jag göra för att få dig att komma tillbaka till mig? finns inget annat än att vänta. den jobbiga väntan, som kanske inte ens lönar sig.. suck på allt.

jag drömde en så fin dröm inatt. . det blev du&jag igen. . FATTAR du hur LYCKLIG jag blev eller? åh, ville inte vakna. det är så mitt liv ska vara. . du är den jag vill leva med. skiter i vad alla andra säger, jag älskar dig & jag kommer inte sluta göra de. hur mycket jag än vill. ( just nu iaf )
för även om jag hittar en ny, som kommer jag alltid älska den näst mest, för jag kan inte älska någon annan lika mycket som jag älskar dig. det går ju inte. du är min första & enda kärlek i mitt liv. jag har trott att jag varit kär förut.. men NEJ, såfanheller. . jag vet nu att jag inte har det. o jag trodde inte att jag skulle finna kärleken i mitt liv. men jag gjorde det. synd bara att jag inte fick behålla det. men jag kommer alltid ha ett litet hopp, om dig och mig. det har ju bara gått en vecka & 2 dagar.

älskling, jag väntar. . jag gör de.
för du är det enda jag vill ha!


hm, & de som läser min blogg. lessen att jag tjatar om det här, men finns inget annat sätt för mig än att få skriva ur mig sakerna jag känner,det gör det LITE lättare. så det är bara därför.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback