23/8


skön dag idag :)
började halv 1, och slutade 2. haha, känns så jävla ovärt ändå.
fast det var ändå kul, hade religion, som verkar va nice. läste det i 9an typ, & då vare inte så svårt. så får se hur det blir nu. Har samma lärare i år igen som jag haft tre år nu. (i andra ämnen dåra) haha. men han är bra :) så. inget att klaga på.
efter skolan så drog jag hem direkt, kollade på smallville! gillaré som fan alltså, brukade inte kolla på det förut men nu ser jag de varje dag :) sen så har jag bara tagit de lugnt, inte gjort så mycket .. hoppas på att jag&Lina kan gå vår lilla runda ikväll, känner att jag vill det. men kan inte hon får jag göra de själv.

imorn äre en ännu mer ovärd dag, börjar HALV 3 .. lixom, fan hela dan är borta då ju? haha. men vet inte när jag slutar än, är iaf Samhäll C, med ny lärare & grejer. får vi se vad jag tycker om det.. spännande!
ska oxå ta kort för våran NYA förening i skolan, haha "Silvär" heter den :) men kommer inte helt ihåg vad de stod för :$ sorry. haha
sen på kvällen ska jag antagligen träffa niclas, om det inte kommer nåt i vägen, men jag hoppas jag får träffa honom :) har ju inte ens sett killen sen det tog slut.

menmen, dags & göra nåt vettigt.
kör lugnt, tuuuuuut!

Kommentarer
Postat av: lina

ja har två saker att säga!
1. smallville är aaaaaaasbra!
2. sorry för att ja inte orkade gå ut idag :( var verkligen stendöd..
ring mig nästa gång du vill gå så hoppas vi på de.
ÄLSKARDIG!

Postat av: Hanna

SMALLVILLE aeger!!

2007-08-26 @ 03:11:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback